Ser pentru fata

Filtre produse
Filtrati dupa
Min: 198,00 lei Max: 265,00 lei
RON198 RON265
produse

Picaturi pentru fata Oliveda F85 Acnee SOS Face Drops 12 mL

F85 Acne SOS Face Drops se bazează pe o tehnologie unică de ingrediente active care se bazează nu pe apă, ci pe ingredientele super active Hidroxitirosol și Oleuropeină, care, combinate cu acid salicilic fortificat, sunt capabile în mod unic să echilibreze acneea și petele, contracarând în același timp formarea de acnee noua. Conceput pentru toate tipurile de piele, această formulă SOS Acnee este extrem de eficientă și suficient de blândă pentru a nu lăsa pielea roșie, iritată sau descuamată. Picăturile de față F85 Acne SOS ajută la oferirea pielii o strălucire SUPER CLEAR în cel mai scurt timp.
220,00 lei 198,00 lei

Ser de fata Oliveda Face Care F83 HT+Vitamina C 30 mL

În conformitate cu filozofia noastră „De la copac la frumusețe”, OLIVEDA combină vitamina C organică și bioactivă cu hidroxitirosol autohton în Serul Facial HT + Vitamina C, care crește și mai mult beneficiile antioxidante ale vitaminei C naturale cu peste 1300%. Formularea fără apă și absența oricăror substanțe de umplere creează un tratament facial extrem de eficient, care este potrivit și pentru decolteu și dosul mâinilor. Îmbunătățește aspectul nuanței și fermității pielii, precum și pigmentarea, petele, imperfecțiunile pielii și contracarează semnele îmbătrânirii. Bazat pe Elixirul de frumusețe bioactiv, care este autohton și exclusiv pentru arborii de bergoliv proprii și eco-certați ai OLIVEDA, creează o fitosinergie care face ca orice ten să strălucească.
295,00 lei 265,00 lei

Ser pentru fata Oliveda F06 Cell Active Serum Face 30 mL

Acest Serum F06 foarte concentrat pentru față întărește, tonifică, repară și regenerează pielea stresată și deshidratată cu puterea sa anti-îmbătrânire foarte concentrată. Elixirul de celule proaspete din frunze de măslin conținut în acest ser este o adevărată fântână de tinerețe care se absoarbe rapid în piele. Hidratează, hrănește și rafinează porii, reduce petele întunecate și netezește ridurile cu efect imediat. Pielea își recapătă vitalitatea și strălucește cu o strălucire tinerească.
245,00 lei 220,00 lei

Ser pentru fata Oliveda Face Care F81 AHA + HT Serum Face 30 mL

AHA+HT Serum Face combină pentru prima dată în lume AHA și HT (hidroxitirosol), două mecanisme de acțiune pentru a îmbunătăți aspectul pielii într-un timp foarte scurt. Hidroxitirosolul super antioxidant contracarează și neutralizează radicalii liberi, în timp ce hidroxiacizii (AHA 4,8%) exfoliază ușor pentru a promova pielea curată și pentru a preveni apariția petelor. Acest ser facial extrem de antioxidant AHA+HT nu numai că oferă beneficiile unice ale hidroxitirozolului, dar reduce și aspectul liniilor fine și al ridurilor, îmbunătățind în același timp strălucirea generală a pielii.
260,00 lei 234,00 lei

Aboneaza-te Newsletters

Primiți actualizări prin e-mail despre cel mai recent magazin și oferte speciale.