Biotherm

Filtre produse
Filtrati dupa
Min: 180,00 lei Max: 380,00 lei
RON180 RON380
produse

Biotherm Aqua Glow Super Concentrate, Cremă de zi hidratantă cu Life Plancton, Cremă de față pentru un ten rafinat și strălucitor, 50 ml

Biotherm Aqua Glow Super Concentrate. Cremă de zi hidratantă cu Life Plancton. Cremă de față pentru un ten rafinat și strălucitor, 50 ml
230,00 lei

Biotherm Aquasource BB Cream SPF15, Crema hidratanta pentru toate tipurile de ten, 30 ml

Biotherm Aquasource BB Cream SPF15, Crema hidratanta pentru toate tipurile de ten, 30 ml. Descoperă Aquasource BB Cream Medium pentru o piele hrănită!
190,00 lei 180,00 lei

Biotherm Aquasource Hyalu Plump Gel 75mL

Gelul nostru hidratant iconic, acum într-o formulă și mai puternică și mai curată. Aquasource Hyalu Plump Gel infuzează instantaneu pielea cu 48 de ore de umiditate la mai multe profunzimi pentru a lupta împotriva agresiunilor zilnice pentru o piele vizibil reîmprospătată, regenerată și radiantă. Gelul Aquasource Hyalu Plump are aceeași culoare, miros și textură ca și gelul original Aquasource, cu o formulă nouă și îmbunătățită. Fidel angajamentelor noastre Blue Beauty, Aquasource Hyalu Plump Gel este infuzat cu extracte probiotice Life Plankton™ și acid hialuronic 100% naturale, regenerabile și biodegradabile. Capacul din plastic este 100% reciclat, iar borcanul de sticlă este fabricat 40% din sticlă reciclată.
240,00 lei

Biotherm Blue Therapy Night Cream 50 mL

Descoperiți cea mai bună cremă de noapte pentru a vindeca semnele vizibile ale timpului: o reparație expertă pe timp de noapte. Blue Therapy Night Cream este o cremă de față cu Alaria Esculenta, un extract cunoscut în mod obișnuit sub numele de „Algele Tinereții”, oferă o reparație puternică pe timp de noapte. În timpul nopții pielea este la adăpost de agresorii externi și este cel mai bine capabilă să-și revină după semnele de îmbătrânire prematură. Blue Therapy Night este o cremă hidratantă care furnizează eficient nutrienți pentru a viza semnele vizibile de îmbătrânire.
380,00 lei

Biotherm Blue Therapy Revitalize Cream-In-Oil 50 mL

Cremă anti-îmbătrânire hrănitoare și radiantă Pentru toate tipurile de piele Această textură senzuală combină proprietățile hrănitoare ale unui ulei cu catifelarea unei creme gel asemănătoare mierii. Pielea devine mai fină și mai elastică. Ridurile și liniile sunt reduse. Pielea strălucește frumos în mod natural.
350,00 lei

Biotherm Crema de noapte Blue Therapy Red Algae Uplift Night 50 mL

Originară din mare, impulsionată de biologii Biotherm, puterea înălțătoare a prețioaselor alge roșii a fost acum capturată într-o cremă anti-îmbătrânire trandafirie ultra-senzorială. Această cremă intensivă pentru strângerea ridurilor feței ridică și întărește vizibil structura pielii, prevenind liniile fine și ridurile, întărind în același timp tinerețea pielii.
350,00 lei

Biotherm Life Plankton Elixir 30 ml

Ser zilnic, îmbogățit cu vitamina C, acid hialuronic și Life Plancton, pentru o piele sănătoasă, strălucitoare și hidratată. Acesta vizează deshidratarea și aspectul general al pielii, contribuind în același timp la prevenirea apariției liniilor fine.
300,00 lei

Biotherm Life Plankton Sensitive Balm 50 ml

Balsamul hidratant pentru pielea sensibilă Life Plancton de la Biotherm este un produs care restabilește echilibrul pierdut al pielii sensibile.
210,00 lei

Crema de fata Biotherm Cera Repair Barrier Cream 50 mL

Această cremă reparatoare barieră ultra-subțire, cu o formulă curată și respirabilă, are o textură ușoară, cu o tehnologie puternică anti-îmbătrânire, care oferă pielii tale puterea interioară de a se regenera.
230,00 lei

Crema de ochi hidratanta, Biotherm Aquasource Total Eye Revitalizer 15 ml

Special pentru pielea delicată din jurul ochilor, care este predispusă la roșeață, marca franțuzească Biotherm a creat o cremă specială, Aquasource Total Eye Revitalizer.
220,00 lei 200,00 lei

Ser Concentrat Biotherm Aquasource Aura Concentrate 50 ml

Ser Concentrat Biotherm Aquasource Aura Concentrate 50 ml Ser profund eficient pentru o piele hrănită și o strălucire naturală, 90% natural 50 ml
320,00 lei 305,00 lei

Aboneaza-te Newsletters

Primiți actualizări prin e-mail despre cel mai recent magazin și oferte speciale.