Crema de fata

Filtre produse
Filtrati dupa
Min: 185,00 lei Max: 198,00 lei
RON185 RON198
produse

Crema de Fata anti-imbatranire Oliveda F07 ANTI AGING FACE CREAM 50 mL

Această cremă anti-îmbătrânire foarte activă conține polifenoli de măsline, oleuropeină și hidroxitirosol. Aceste două ingrediente naturale anti-îmbătrânire stimulează profund celulele vii și le prelungesc durata de viață. Funcțiile naturale, vitale ale pielii sunt aduse din nou în echilibru, îmbunătățind elasticitatea pielii și reducând semnificativ semnele vizibile ale îmbătrânirii. Uleiul de avocado care stimulează ușor ajută la reconstrucția pielii la nivel celular, furnizând-o cu umiditate profundă penetrantă, lăsând-o să arate mai tânără, netedă și uniformă.
210,00 lei 189,00 lei

Crema de Fata Oliveda F08 CELL ACTIVE FACE CREAM 50 mL

În această cremă de față extrem de eficientă, se dezvăluie întreaga putere regenerativă a hidroxitirozolului polifenolului de măsline. Întărește protecția naturală a proteinelor celulare, prelungind astfel durata de viață a acestora și reducând semnificativ primele semne vizibile de îmbătrânire. Funcțiile naturale, vitale ale pielii sunt aduse în echilibru, întărind comunicarea dintre celulele vii și îmbunătățind semnificativ elasticitatea pielii. Ingredientul activ cu putere de măsline, oleuropeina, combate elementele adverse ale mediului de la producerea oricărui efect. Această cremă este perfect potrivită ca si cremă de noapte!
220,00 lei 198,00 lei

Crema de fata Oliveda F05 ANTI OXIDANT FACE CREAM 50ml

Această cremă ușoară de zi împrospătează pielea obosită, prevenind în același timp uscarea și pătrunderea radicalilor liberi. Elixirul de celule proaspete din frunze de măslin și extractul de rozmarin revitalizează funcționalitatea pielii, în timp ce extractul de salvie, bogat în antioxidanți, activează și întărește propriile apărări naturale ale pielii. Pielea este hidratată, reducând semnele ridurilor și îmbunătățind structura naturală a pielii.
200,00 lei 185,00 lei

Crema pentru ochi OLIVEDA F60 CORRECTIVE EYE CREAM 30mL

Crema de ochi extrem de eficientă și ușor hrănitoare are un complex unic și puternic de ingrediente active, compus din antioxidantul regenerant hidroxitirosol, un polifenol de măslin și creson. Această combinație de putere are un impact extrem de pozitiv asupra rețelei de colagen, precum și un efect de netezire asupra ridurilor ochilor și un efect de reducere a umbrelor și decolorărilor de sub ochi. Îmbătrânirea prematură a pielii poate fi prevenită. Zona delicată a ochilor arată vizibil împrospătată și strălucitoare.
220,00 lei 190,00 lei

Aboneaza-te Newsletters

Primiți actualizări prin e-mail despre cel mai recent magazin și oferte speciale.